Izaberite stranicu

Ankete online: lak posao od kuće

Zaradi i po 220 dinara po anketi
Jednostavna i bezbedna isplata preko PayPal-a.

Ankete online – zaradi u 3 jednostavna koraka

l

Registruj se

Svi mogu da učestvuju. Treba ti samo 30 sekundi. Klikni ovde.

w

Podeli mišljenje

Pozvaćemo te da uradiš anketu putem mejla. Odgovori iskreno – ankete su anonimne.

Preuzmi novac

Kada dođeš do limita za isplatu, prebaci novac na svoj PayPal nalog. 

Zaradi novac na netu

 

Možeš krenuti već za 30 sekundi… 

Registruj se ovde

Sent.
|
|
|
|
|
Format poštanskog koda: 12345

Šta korisnici kažu o nama?

„Baš mi se sviđa ovaj paneeel bolji je od drugih na koje sam naišla“

Šta korisnici kažu o nama?

„Dobra stvar da se ubije vreme. U poslednja 3 meseca sam 2 puta došao do isplate.. nije sad neka kinta bog zna šta, ali za nekoliko puta po 10ak minuta, staviš 20 evrića u džep

Šta korisnici kažu o nama?

„Nije loš panel. Plaćaju novcem, to mi se sviđa, ali imaju i vaučere i sl. :)“

Chart koji pokazuje zaradu na metroopinionu

Zaradi novac online – lako je uz Metroopinion.

Poprilično je jednostavno raditi ankete i zaraditi na njima uz MetroOpinion.

Naša platforma traži najrelevantnije ankete za vaš profil. Relenvante ankete podrazumevaju više novca za vas.

Kada nađemo anketu koja odgovara za vas, pozvaćemo vas da je uradite putem mejla. Bitno je da se registrujete sa email adresom koju često otvarate. Jer, ako ne otvarate često, nećete videti poziv na vreme i anketa će otići nekom drugom korisniku. Dakle, to je najbolji način da zaradiš novac.

Isplata je jednostavna. Možeš da biraš između više opcija, koje možeš videti ispod. Trenutno imamo na hiljade zadovoljnih korisnika koji su bezbedno i sigurno primili isplatu od nas.

Zaradi novac na netu sa nama. Tvoji odgovori su društveno korisni. Firme ih koriste kako bi napravile i pružile ti što bolje proizvode i usluge.

Jednostavna isplata

Koje su opcije?

 

PayPal

Vaučeri

Donacjie

Ako ti najviše odgovara keš, PayPal je najjednostavnije online rešenje da dobiješ novac preko nas. Kad dođeš do isplate, jednim klikom možeš da preuzmeš novac. Obrati pažnju da email koji ovde koristiš i koji imaš na PayPal-u mora biti isti.

Iskoristi vaučere u prodavnicama ili online. Ponuda vaučera može varirati, ali uglavnom postoji više opcija između kojih se može izabrati. Mnogi korisnici preferiraju vaučere. Jednostavno se koriste i brzo stižu.

Donacije su još jedna opcija koja je najčešće moguća. Neki velikodušni korisnici ovo vide kao način da budu socijalno angažovani i doniraju svoju zaradu. Ako ima više opcija, možeš izabrati kojoj organizaciji će ići tvoj novac.

 Radi od kuće tako što popunjavaš ankete

 

Možeš lako da učestvuješ u anketama sa mobilnog ili sa kompjutera. Pristupi anketama gde god da si.

Ovo je jednan od najboljih načina za rad od kuće. Ne uzima ti mnogo vremena, i što je bitno, možeš da radiš kad god želiš.

Svi mogu da učestvuju i da zarade novac radeći od kuće. Možeš čak i da radiš ankete dok se baviš nečim drugim – vrlo je fleksibilno. Ne treba ti ni mnogo pažnje. Jedino što treba da uradiš je da daš svoje mišljenje na jednostavna pitanja..

Tvoji odgovori pomažu raznim firmama da unaprede svoje proizvode i usluge, tako da tebi odgovaraju. Pomozi im u tome.

Koliko novca mogu da zaradim od kuće?

Plaćen si za ankete u kojima učestvuješ. Ako učestvuješ regularno, ankete ti mogu biti dobar prihod sa strane. Ne treba da ulažeš mnogo vremena. Ankete uglavnom traju između 10 i 15 minuta, i pre svake ankete znaćeš unapred koliko ćeš zaraditi kad je završiš. Sa nama je vrlo lako. Prijavi se jer te čekaju najbolje ankete na tržištu.

Lak posao od kuce uz Metroopinion
Ankete na mobilnom telefonu

Radi ankete na mobilnom, tabletu ili kompjuteru

 

Naše ankete su prilagođene za sve uređaje. Možeš da učestvuješ na mobilnom, tabletu ili kompjuteru, šta god da najviše preferiraš i šta često koristiš.

Šaljemo ti poziv putem mejla. Iz inbox-a, možeš jednim klikom da nastaviš dalje do ankete – na kom god uređaju. Tako da, ako si u prevozu, ne moraš da čekaš da stigneš kući, već možeš odmah na telefonu da odradiš anketu. Zašto ne bi iskoristio vreme da zaradiš…

 

 

Registruj se i kreni da zarađuješ

Treba ti samo 30 sekundi. 

Dve devojke rade ankete

Kako zaraditi novac na anketama? 

Učestvovanje na našim anketama je bestplatno. I cela naša usluga je besplatna. Ni u jednom trenutku nećeš morati ni dinar da platiš.

Jedino što ti je potrebno je internet konekcija. Moraš da budeš online da bi radio ankete.

Kada se registruješ, odgovori na pitanja koja imaš na profilu. To je najbolji način da ankete krenu da ti stižu na mejl i da ti zaradiš najviše novca. Što više znamo o tebi, to pametnije možemo da ti šaljemo ankete.

Budi iskren kad odgovaraš, jer ako nisi, program može da uvidi da tvoji odgovori nisu verodostojni. Može se desiti da odgovori onda budu odbačeni i da te program izbaci iz ankete.

Što se isplate tiče, treba da imaš nalog na PayPal-u sa istim email-om koji koristiš ovde. Ako ga do sada nisi otvorio, pravi se vrlo jednostavno. Uputsvo možeš naći na njihovom sajtu.

 

Posao sa strane, posao od kućepart-time posao

Da li tražiš posao sa strane, dodatan posao od kuće ili part-time posao? Odgovaranje na ankete nije posao u tradicionalnom smislu reči. Ali, mi plaćamo za to. I ti možeš da zaradiš.

Pitanja su jednostavna, tako da ih je lako  odgovoriti. Ne postoji pitanje na koje možeš da ne znaš odgovor. Sve je na bazi tvog iskustva, šta si doživeo, da li je to bilo dobro ili ne.

 Najveći benefit je što ankete možeš da radiš kad god ti poželiš. Nema nekog rasporeda kog moraš da se pridržavaš. Slobodno možeš da oblikuješ svoje vreme. Ukoliko se desi da je anketa istekla, uskoro ćeš dobiti novu invitaciju.

 

Lak posao za učenike i studente – zaradite novac 

Da li ti džeparac nije dovoljan za sve što ti treba i što želiš? Sa online anketama, možeš da priuštiš sebi još ponešto. S obzirom na to da su naše ankete fleksibilne, odlično odgovaraju studentima i učenicima koji imaju malo slobodnog vremena između predavanja i učenja. Iskoristi ovo vreme da zaradiš. 

Ako imaš više od 14 godina, možeš da učestvuješ u našim anketama.

Ankete ne bi trebalo da skreću fokus sa učenja i tvojih prioriteta. Možeš da gledaš na ovo kao na relaksacionu tehniku. Uostalom, bolje je plaćeno nego skrolovanje na Facebook-u i Instagram-u 🙂

 

Dodatan izvor prihoda za penzionere

Ankete su odličan način da zaradite ako ste penzioner i ako vam treba još jedan izvor prihoda. Glavni kupci mnogih firmi su stariji građani, i ovim firmama je potrebno vaše mišljenje. Na taj način, poboljće svoje proizvode i usluge da vama više odgovaraju.

Zbog toga imamo dosta anketa za vas svaki dan. Biće vam razbibriga, a što je bitno – zaradićete.

Vrlo je lako doći do isplate na PayPal-u. Ako odete na sajt PayPal-a, videćete da je lako da se dođe do isplate. Jedina stvar za koju treba da pazite je da je email adresa ista kao ova koju koristite ovde. 

 

Zarada uz Metroopinion

Najbolje ankete na internetu

MetroOpinion je jedan od najvećih panela na kojima možete da pristupite anketama. Radimo godinama unazad i trenutno imamo poverenje više od 170.000 korisnika iz više od 20 zemalja.

Naš cilj je da imamo najkvalitetniji online panel. Zbog toga su najveći prioritet upravo korisnici koji su deo tog panela. 

Registruj se i kreni da zarađuješ

Treba ti samo 30 sekundi